Het kan altijd zijn dat je iets besteld hebt dat niet is zoals je dit jezelf voorgesteld had. U heeft bij ons altijd 14 dagen bedenktijd. De retourtermijn is bij ons 30 dagen.

U kunt uw artikel op twee manieren bij ons retourneren.
Wanneer u uw aankoop wenst te retourneren via de post, dient u het pakket het altijd aangetekend verzekerd te versturen.

De tweede mogelijkheid van retourneren is de aankoop bij ons fysiek binnen de openingstijden in de winkel aan te bieden.

Zodra het artikel bij ons binnen komt zullen wij het inspecteren en zodra de voorwaarden voor retourzending voldaan zijn het geld op uw rekening terugstorten. Of indien gewenst kunnen wij altijd zorgdragen voor een alternatief artikel naar keuze.

Aankopen die zijn uitgezonderd op het herroepingsrecht

Artikelen die onder voorwaarden zijn uitgezonderd van het herroepingsrecht zijn artikelen die op basis van hygiëne niet geaccepteerd worden. Hieronder vallen bijvoorbeeld piercings en oorbellen.

De voorwaarden van het vervallen van het recht van retourneren zijn het niet retourneren in de originele ongeopende verpakking van het artikel.

Hoe moet ik mijn artikel retour sturen

U kunt zoals hierboven vermeld altijd bij ons langskomen in de winkel met het artikel.

Of u kunt het artikel terugsturen met de post. Maar u dient de zending wel ten alle tijden verzekerd aangetekend retour te zenden.

 

Voorwaarden voor retour

Aankoop factuur
Voorzie uw retour ten alle tijden van de factuur die u bij uw aankoop heeft ontvangen.
Hierdoor kunnen wij uw aankoop in ons systeem terugvinden en kunnen wij u de service verlenen waar u recht op heeft.

Onbeschadigd product
Om in aanmerking te komen voor retour is het belangrijk dat u uw product onbeschadigd in de originele verpakking bij ons aanbiedt.

Beschadigde artikelen kunnen wij logischerwijs niet in behandeling nemen.

 

Waar moet ik het artikel naartoe sturen? Of waar moet ik naartoe als ik mijn artikel wil retourneren in de winkel?

Ons adres is :

Juwelier Madena
Groenhof 150A
1186EZ Amstelveen
Netherlands